Vem är bättre att ta inspiration från än sminkdrottningen Kylie Jenner? En hel värld älskar Kardashian-systerns stil när det kommer till smink – och det gör vi också. Särskilt nu när hösten snart är här.

Annons

kylie

Kylie Jenner är bara 18 år och släppte sitt eget sminkmärke ”Kylie Cosmetic” för bara ett par månader sedan, men har redan blivit en av de starkaste influenserna i årets sminktrender. Vi älskar hennes matta nyanser och bruna toner, men i butikshyllorna finns en hel uppsjö av produkter som sägs skapa rätt Kylie-resultat. Hur ska en hitta rätt?!

Vi har skapat den perfekta Jenner-guiden för dig som vill känna dig som en realitystjärna i höst!

1
1. Anastasia Beverlyhills, Modern Renaissance Palette, cirka 400 kronor. 

Bestående av 14 skuggor gör den här paletten dig till proffs när det kommer till ögon. Mixa och matcha i den Jenner-klassiska färgskalan brunt till rött.

2

2. NYX Soft matte lip cream 79 kronor.
Varken läppstift eller läppglans, utan en slags läppfärg som ska hålla länge och ge mattare än matt resultat. Problemet är att färgen är för tjock och för den som har lite torra läppar blir det lätt kakigt och ojämnt efter en stund.

3

3. Sephora Fingertips Eyeliner, 80 kronor.

En revolutionerande eyeliner för dig som tycker det är svårt att applicera eyeliner. Med den smarta flaskan sticker du bara in fingret och ”målar” med fingerspetsen. Efter svettig dag på kontoret kan du behöva lägga på ett extra lager men färgen ge dig garanterad wow-effekt!

favvp

4. Kan Von D Everlasting Liquid Lipstick, Lolita & Echo, 215 kronor
En riktig favorit i jakten på läppar om liknar mocka-tyg! Superlätt att applicera, torkar direkt och håller lääänge. Kladdar dessutom knappt något, dvs. bra för den klumpiga. Ett riktigt bra köp!

5
5. NO7 High Shine Lip Crayon, 109 kronor
På en sidan av Kylies trendskala finns supermatt och på andra superglow.
Vill du ha glansigaste läpparna i stan ska du testa den här pennan, som aldrig behöver vässas. Det enda du gör när du vill ha mer färgstift är att vrida på botten. Vill du vara busig kan du även multi-använda som glow på kindbenen!

… Psst! Använd med fördel tillsammans med:
NO7 Precision Lips Pencil, 99 kronor
En läppenna som ska precisera dina konturer och ge dig rätt Jenner-plut inför höstens fester. Mycket matt med stark pigmentering som direkt markerar och ger dig en storlek större läppar om du vågar utmana och gå utanför dina naturliga linjer!

6

6. Too Faced Melted Longwear Lipstick, 215 kronor
Skumapplikatorn är till för att göra det lättare att applicera läppstiftet som ska ge ett heltäckande, matt resultat. Har ingen speciell lukt och blir inte heller riktigt matt men bra för dig med torra läppar. Formulan är nämligen ordentligt återfuktande och håller kyssfaktorn på plats.

7

7. Dermatrisse 5 Fashion Eyelashes, 99 kronor.
Oavsett hur nöjd du är med din egen fransrad – vill du vara Jenner för en dag måste du maxa allt. Istället för att köpa ett par fransar, köp fem stycken i en förpackning och go nuts! Kommer i olika storlekar och utformning, prova dig fram för bästa resultat.

… Kombinera med:

Isadora Build Up Extra Volume, 99 kronor
Efter du har fäst dina lösögonfransar, bygg upp ännu mer med den här breda borsten. Ljuvlig maxeffekt för såväl dina egna som för fejkfransarna!

Eyebrow Expert Styling Kit 02

8. Kiko Eyebrow Expert Styling Kit, 165 kronor            
En ögonbrynspalett med allt du behöver för att forma, bygga, precisera och maxa dina bryn. Här har du både färg och vax, se till att lägga på ett extra lager mot vad du brukar – Kylie Jenner sparar inte på krutet!

2298978
9. NYX Pro Lip Cream Palette, 139 kronor 
Sex läppfärger i en. För dig som älskar de lite mer krämiga sorterna är det här guld. Paletten 02 THE NUDES är som klippt och skuren för Jenner-looken och torkar in supersnyggt på läpparna. 

Läs  också: 5 smarta skönhetsrutiner som håller dig fräsch i sommar